038 - 2001555 info@recreatie-trainingen.nl

SLIM-Subsidie beschikbaar voor opleiden en ontwikkelen binnen jouw organisatie!

Wil jij GESUBSIDIEERD, ONLINE en volledig VRIJ VAN ZORGEN een start maken met het ontwikkelen van jouw medewerkers?

Vanaf 1 maart 2022 start er namelijk weer een nieuwe inschrijfronde voor de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-subsidie). Deze subsidie* is in het leven geroepen om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te stimuleren. 

Huidige situatie

De coronacrisis hakt er natuurlijk nog steeds fors in binnen bedrijven en zeker binnen het MKB. De meeste medewerkers werken vanuit huis en andere medewerkers doen taken die zij tot voor kort nog nooit gedaan hebben. Belangrijker nog, het werken zoals we voorheen deden zal hoogstwaarschijnlijk niet meer in die vorm terugkeren.

Het moment om je te verdiepen in jouw medewerkers is dus nú. Wat hebben medewerkers nodig van managers, waar blinken ze in uit en aan welke vorm van ondersteuning hebben ze behoefte?

Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen

Om bovenstaande vragen te kunnen beantwoorden is het van belang om te inventariseren welke ontwikkelingsvraagstukken er binnen jouw organisatie liggen en om hier vervolgens een op maat gemaakt plan voor te maken. De mogelijkheid bestaat nu om dat gesubsidieerd (zelfs inclusief verletkosten!) te organiseren.

Recreatie Trainingen= SLIM

Recreatie Trainingen gelooft in het ontwikkelen van medewerkers om zo de organisatie verder te brengen. Vandaar dat wij met alle betrokkenen in gesprek gaan om het plan samen te stellen, in plaats van een eenzijdig verhaal vanuit één enkel persoon binnen de organisatie.

Recreatie Trainingen heeft een pakket voor je samengesteld dat volledig voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van de SLIM-subsidie. Dit pakket bestaat uit:

  • Een inventarisatie-gesprek met de ondernemer/directeur/(park)manager;
  • Een individueel ontwikkelgesprek met alle deelnemende medewerkers (incl. verslaglegging);
  • 3 à 4 intervisiebijeenkomsten met het team, of teams, om te bespreken hoe de uitkomsten uit de individuele ontwikkelgesprekken vastgelegd kunnen worden in een bedrijfs scholingsplan;
  • OPTIE: Het ontwikkelen van een of meerdere E-learnings.
  • Een volledig verzorgde subsidieaanvraag, uitgevoerd door AC Adviseurs uit Heerenveen.

* Indien het aantal subsidieaanvragen het totale subsidiebudget overschrijdt, zal er door het ministerie geloot worden. Het spreekt voor zich dat wij geen garantie kunnen geven dat de subsidie dan wordt toegekend. Mocht je uitgeloot worden, heb je geen verplichting het traject alsnog af te nemen.

Wat levert het u op?

Onder aan de streep dekt de subsidie de externe kosten. Benieuwd wat dit concreet voor jou betekent? Neem dan contact met ons op.

Te mooi om waar te zijn? Absoluut niet! We maken graag een offerte op maat! Neem contact met ons op via 038-200 15 55 of info@recreatie-trainingen.nl.

Artikelen

Nog niet uitgelezen?