038 - 2001555 info@recreatie-trainingen.nl

Kort, krachtig en direct toepasbaar

Geen hoogdravende theorieën, geen ingewikkelde methodieken, maar concreet en praktisch aan de slag met wat de medewerkers te doen hebben! Kort, krachtig en direct toepasbaar!

Onze aanpak

Geen hoogdravende theorieën, geen ingewikkelde methodieken, maar concreet en praktisch aan de slag met wat de medewerkers te doen hebben. Dat vind je dan ook direct terug in onze aanpak. Kort, krachtig en direct toepasbaar! Met ruim 20 jaar ervaring in de leisure- & hospitality branche is het meest opvallende: We hebben te maken met DOENERS!

Onze visie

Sterker, vaardiger en gelukkiger

Als je wilt dat je bedrijf zich ontwikkelt, beter wordt, dan ontkom je er dus niet aan dat je moet investeren in je mensen. Een camping, een park of een horecabedrijf kan immers alleen bestaan bij het functioneren van haar medewerkers. Investeren in je medewerkers is een “must”, een randvoorwaarde om als bedrijf beter te worden.

Recreatie Trainingen zorgt ervoor dat je medewerkers beter toegerust zijn op hun werk. Dat ze vaardiger worden in wat ze moeten doen. Dat ze sterker in hun schoenen staan. En daarmee (nog) meer werkgeluk ervaren!

Ons team

Wil je weten wie wij zijn?

Ga naar ons team