038 - 2001555 info@recreatie-trainingen.nl

Heb jij behoefte aan een prettige frisse wind door jouw bedrijf of team? Aan alles verklarende eye-openers? Aan iets meer wederzijds begrip en iets minder vaste patronen? Dat treft! Want op 11 juni 2021 delen Chert Hento en René Drost van Bureau HTM hun samenwerkingsverbeterplan voor de organisatie met jou. Op deze interactieve dag word je op speelse wijze meegenomen in de theorieën die aan de basis liggen van hun bewezen methode. En je start met het werken aan een samenwerkingsverbeterplan voor jouw team of organisatie.

Ik wil een ticket

Schrijf je nu in!

Voor maar € 45,00 p.p.
(Krijgt u van ons een heerlijke lunch en
onbeperkt koffie en thee)

09.00 uur Inloop, ruimte voor koffie/thee


09.30 uur  Introductie en welkomstwoord door René Drost


10.00 uur Inhoudelijke sessie 1 door Chert Hento
Leer over de voorwaarden om een organisatie dusdanig in te richten, zodat jij meer eruit kan halen met dezelfde mensen. Je voert opdrachten uit in jouw Bureau HTM-werkboek. Deze mag je uiteraard houden na de trainingsdag!


12.00 uur Lunch in a bag, by Lumen
Geniet van een goed gevulde lunchbag van Lumen, inclusief 2 sandwiches, fruit, snack en een flesje sap. Pak jouw gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen, of om te netwerken.


13.00 uur Inhoudelijke sessie 2 door Chert Hento
Je staat stil bij de kwaliteiten die je als leider moet hebben. Dit doen we aan de hand van het Bureau HTM-stappenplan. Deze bestaat uit 6 stappen*, die je als leider succesvol moet kunnen afvinken om jezelf in de optimale positie te manoeuvreren. Tussendoor krijg je tijd om je werkboek opdrachten maken.

14.30 uur Gastspreker Jacco Vonhof
Vanuit zijn ervaringen en kennis in ondernemersland ziet Jacco vaak verschil in succes tussen organisaties. Dit ligt vaak aan het leiderschap binnen deze bedrijven. Leer hoe Jacco het 6-stappenplan van Bureau HTM toepaste om zijn bedrijf tot een succes te maken!

Prangende vragen voor Jacco? Stel ze in de Q&A ronde na zijn spreken.


15.30 uur Pauze, koffie/thee/water en fruit


15.45 uur Dag afsluiting
Klaar voor de take-aways? Hier komen ze! Ook is er gelegenheid tot vragen stellen en actief de discussie te openen met Chert en René.


16.15 uur Netwerkborrel
Onder het genot van een drankje en hapje napraten over de dag. Jacco, René en Chert lopen door de zaal om vragen te beantwoorden of nummers uit te wisselen. Ook staat er een gadget/goodiebag voor je klaar.

Herken jij deze?

    Aanmelden!


    Ticket voor het Bureau HTM Event
    € 45,00
    Totaal