Skip to content

Wie zijn wij

Ontstaan
Bureau HTM heeft haar "roots" in de verblijfsrecreatie. Bijna 20 jaar geleden is René Drost begonnen als trainer binnen het CenterParcs Training Centre (CPTC).
Vele jaren later mag Bureau HTM zich het leidende trainingsbureau noemen binnen de recreatiesector. Van Roompot vakantieparken tot Camping De Vossenburcht, van Vakantiepark TerSpegelt tot de accommodaties van de De Paasheuvelgroep.

Medio 2018 zijn alle trainingen voor de recreatiebranche ondergebracht onder een eigen naam en website; Recreatie-trainingen. Binnen de verblijfsrecreatie werken we overal met even groot enthousiasme en plezier!

Ontzorgen
Met Recreatie Trainingen ontzorgen we zowel de grote ketenbedrijven, als de kleinere familiecampings wanneer het gaat om het ontwikkelen van haar medewerkers. Dat houdt in dat we voor alle ontwikkelingsvragen een oplossing vinden. Of het nu gaat om een training Psychologie van het gastcontact, een verkooptraining, een training voor management of leidinggevenden? Het zit allemaal in ons aanbod. Sterker nog; omdat wij echt willen ontzorgen, organiseren wij met hetzelfde enthousiasme en met dezelfde expertise trainingen op vaktechnisch gebied. Dat kan zijn een training Excel, een training schoonmaak, een training HACCP of een training voor vorkheftruck chauffeur.

Wij zorgen voor u dat het in orde komt!

Contactpersoon

Wil je meer weten?
Binnen Recreatie Trainingen is Leon Starrenburg uw aanspreekpersoon.

Neem contact met hem op per mail of via 038-3374501

Foto Leon
Scroll To Top