Skip to content

Wie zijn wij

Ontstaan
Bureau HTM heeft haar "roots" in de verblijfsrecreatie. Bijna 20 jaar geleden is René Drost begonnen als trainer binnen het CenterParcs Training Centre (CPTC).
Vele jaren later mag Bureau HTM zich het leidende trainingsbureau noemen binnen de recreatiesector. Van Roompot vakantieparken tot Camping De Vossenburcht, van Vakantiepark TerSpegelt tot de accommodaties van de De Paasheuvelgroep.

Medio 2018 zijn alle trainingen voor de recreatiebranche ondergebracht onder een eigen naam en website; Recreatie-trainingen. Binnen de verblijfsrecreatie werken we overal met even groot enthousiasme en plezier!

Ontzorgen
Met Recreatie Trainingen ontzorgen we zowel de grote ketenbedrijven, als de kleinere familiecampings wanneer het gaat om het ontwikkelen van haar medewerkers. Dat houdt in dat we voor alle ontwikkelingsvragen een oplossing vinden. Of het nu gaat om een training Psychologie van het gastcontact, een verkooptraining, een training voor management of leidinggevenden? Het zit allemaal in ons aanbod. Sterker nog; omdat wij echt willen ontzorgen, organiseren wij met hetzelfde enthousiasme en met dezelfde expertise trainingen op vaktechnisch gebied. Dat kan zijn een training Excel, een training schoonmaak, een training HACCP of een training voor vorkheftruck chauffeur.

Wij zorgen voor u dat het in orde komt!

Contactpersoon

Wil je meer weten?
Binnen Recreatie Trainingen is Leon Starrenburg uw aanspreekpersoon.

Neem contact met hem op per mail of via 038-3374501

Foto Leon

Leon Starrenburg: Trainer & Coach

Expertise en rol bij Bureau HTM
Mijn expertise ligt in het verzorgen van trainingen waarin het bewust worden van eigen gedrag, het gedrag van anderen en het effect hiervan centraal staan. Daarnaast is het geven van trainingen op het gebied van communicatie iets waar ik als omgangskundige mijn weg in weet te vinden.


Aanpak
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je mensen inzicht geeft in hun eigen gedrag en kwaliteiten, ze met meer begrip, motivatie en plezier in het leven staan. Daarom besteed ik tijdens de trainingen die ik verzorg veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en speel ik daarnaast in op behoeften van de deelnemers.

Ik krijg energie van:

  • anderen inzicht geven waardoor ze beter kunnen omgaan met lastige situaties
  • kennis overdragen
  • Positieve interactie


Privé
Ik speel graag squash en ben gemiddeld twee keer per week te vinden op de baan. In het weekend speel ik competitie in teamverband.

"Kennis is minder waard als je het niet kunt delen."

Scroll To Top