Werken met Office: Excel

Inleiding

Digitalisering is niet meer weg te denken in de maatschappij en dus ook niet in de (verblijfs-)recreatie. Of het nu gaat om receptionisten die een Excel sheet moeten maken, animatieteams die graag een mooie Powerpoint willen maken of ieder willekeurig personeelslid die op de computer aan het werk moet, optimaal gebruik maken van het Microsoft Office pakket is voor iedereen een vereiste.

Belangrijk

Het is noodzakelijk dat de deelnemer een eigen device (laptop/notebook/tablet) meeneemt naar de training. Op het device moet het te gebruiken Office pakket zijn geïnstalleerd.

Programma 

Je leert het meest door het te doen en door de tips en trucs van anderen. Onze trainer weet alle in's en out's van Excel. Afhankelijk van de individuele vraag van de deelnemer kan er geoefend worden met het maken van Excel werkbladen, draaitabellen of andere zaken.

Intake

We mailen je voorafgaand aan de training een intake formulier, waarop je kunt aangeven wat je wilt leren. De trainer zal dan zoveel mogelijk de koppeling maken naar je eigen leerdoelen.

Afronding

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Recreatie Trainingen.

Doelgroep

Alle professionals binnen de organisatie.

Praktische informatie

Duur:
1 dag of 2 dagdelen

Tijdstip:
09.30 - 16.30 uur

Plaats:
Zwolle of InCompany

Prijs:
€295,00 p.p. (excl. BTW).
Minimaal 6 deelnemers.

Wilt u liever maatwerk? Dan is een InCompany-training mogelijk!
InCompany: €1750,00 (excl. BTW).

Print Friendly, PDF & Email