Trainer Leon ON TOUR 2019

Wat een feest, ik mocht op tour door ons prachtige Nederland! En wat was het leuk!

Vanaf je kantoor alles regelen kan natuurlijk, maar ik ga liever op pad. Trainen is tof maar bij onze doelgroep op bezoek gaan, daar leer je pas echt van! Dus besloot ik de vouwwagen achter de auto te koppelen en op weg te gaan. En wat was dit een goed idee!

Ik ben op verschillende campings geweest en heb heel veel mensen gesproken. Doordat ik als gast kon rondlopen op de camping (wat stiekem tijdens werktijd een heerlijk gevoel van vakantie gaf), kon ik zien en ervaren hoe het is als gast, hoe gasten de camping beleven en wat de medewerkers allemaal over hebben voor hun campinggasten. En dat is veel! Mooi om te zien hoe gedreven de medewerkers hun vak uitvoeren en alles met een oprechte passie voor hun gasten.

Het was een mooie ervaring en heb hierdoor weer ideeën voor nieuwe trainingen en trajecten gekregen. Heb flink wat kilometers gereden (en dus mooi mijn nieuwe auto kunnen inrijden), veel mooie campings gezien, leuke mensen ontmoet en gesproken en een prachtige tijd gehad.

Kortom: LEON ON TOUR was een succes! Bedankt voor de gastvrijheid en volgend jaar zijn we er weer!

Fijne zomer verder!

Groetjes
#trainerleon

Leon in auto
Julianahoeve

Camping Julianahoeve

Dank voor jullie gastvrijheid!

TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt