HACCP

Inleiding

Bijna alle zwembaden en recreatiebedrijven hebben wel een horeca-faciliteit. En daar waar gewerkt wordt met voedsel, is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de ondernemer dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de keukens.

Programma

In onze training HACCP staat uw praktijk voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn. Wij gaan met u kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.

Tijdens de training wordt er gewerkt met opdrachten en ondersteunende theorie.

Onderwerpen

  • FIFO principe
  • Besmettingsgevaar
  • Hygiënisch werken
  • Wet- en regelgeving HACCP
  • Persoonlijke Hygiëne
  • Controleren versproducten
  • Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur
  • Opslaan en invriezen bereide producten
  • Schoonmaakprograma's
  • Werken met registratieformulieren

Afronding 

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Recreatie-trainingen.

Doelgroep

Horecamedewerkers.

Praktische informatie

Duur:
1 dag of 2 dagdelen

Tijdstip:
09.30 - 16.30 uur

Plaats:
Zwolle of InCompany

Prijs:
€295,00 p.p. (excl. BTW).
Minimaal 6 deelnemers

Wilt u liever maatwerk? Dan is een InCompany-training mogelijk!
InCompany: €1750,00 (excl. BTW).

Print Friendly, PDF & Email