HACCP

Daar waar gewerkt wordt met voedsel, is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Bijna alle zwembaden en recreatiebedrijven hebben momenteel wel een horeca-faciliteit. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de ondernemer dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de keukens. Een training HACCP kan je hierbij helpen!


Wat ga je leren?

  • FIFO principe;
  • Besmettingsgevaar;
  • Hygiënisch werken;
  • Wet- en regelgeving HACCP;
  • Persoonlijke Hygiëne;
  • Controleren versproducten;
  • Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur;
  • Opslaan en invriezen bereide producten;
  • Schoonmaakprograma's;
  • Werken met registratieformulieren.

In onze training HACCP staat jouw bedrijf voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn. Wij kijken samen aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.

Doelgroep

Horecamedewerkers.

Praktische informatie

Duur:
1 dag of 2 dagdelen

Tijdstip:
09:30 - 16:30 uur

Plaats:
Zwolle of InCompany

Prijs:
€295,00 p.p. (excl. BTW).
Minimaal 6 deelnemers

Wilt u liever maatwerk? Dan is een InCompany-training mogelijk!
InCompany: €1750,00 (excl. BTW).